Bli kjapp på bingo chatten

Other-Games---Wheel-of-Riches

Når du spiller bingo på nettet, konsentrerer du deg selvfølgelig  om å holde øye med platene dine, med de tallene som blir trukket og hvem som vinner.
Men… En stor del av online bingo foregår i chatfunksjonen. Den er etterhvert tilknyttet langt de fleste bingospill og blir flittig brukt. Chatten har utviklet seg til det helt store fellesskapet, hvor alle kjenner alle. Hvis du skal være med i chatten (og det skal du) samtidig som du holder styr på plater, nummere osv. uten å miste pusten, så er det hjelp å hente her.

 

Bruker du disse, vil du kunne kommunikere mye kjappere med dine bingo medspillere. Hvis du er helt fersk innenfor chat-verdenen, vil mange skriftlige ting plutselig gi mye mer mening. Du trenger for eksempel ikke å rynkepå øyenbrynene når alle skriver ’tlk’. Du kan bare svare ’thx’ og fortsette videre med spillet ditt. Blir det skrevet ’ROFL’ til en kommentar noen har skrevet, så trenger du ikke å ligne et stort spørsmålstegn – du kan bare svare: ”Det er sq morsomt. LOL”!
Chatten foregår i et selvstendig vindue, og ofte går det utrolig fort. Det kan være vanskelig å følge med, hvis du skal skrive alle ord og setninger helt ut, og mye av kommunikasjonen blir ofte skåret ned til forkortelser – som man skal kunne for å forstå hva det blir snakket om.
Casinoportalen har gått på oppdagelse i diverse bingochats, andre chatrom, forskjellige online communities og på nettet generelt. Slik at du kan bli kjapp i din bingochat!

 

Bingo chat forkortelser

Nedenfor kan du se en lang rekke av de mest brukte forkortelsene som gjør bingo chatten både morsommere, lettere og raskere å være en del av.

Men du skal ha in mente at chatspråket utvikler seg hele tiden, så kanskje er det allerede nye vendinger på chatten som ikke er med her… Kanskje du har et godt tips til noen forkortelser og vendinger som blir brukt der hvor DU chatter. Send dem gjerne inn til oss. Vi vil gjerne få hjelp til å hjelpe andre.
Lykke til med dine online bingospill, og god fornøyelse på chatten.

Be the first to comment on "Bli kjapp på bingo chatten"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*