bedste iPhone betting apps

For at holde trit med den stigende trend indenfor mobile betting har næsten alle bookmaker en iphone, og vi har fundet de bedste iphone betting apps i Danmark på app store. Dette betyder at app store flyder med masser af betting apps, så vi dedikerer vores tid til at afprøve alle disse apps udførligt for at kunne give dig en ærlig mening på hvilke apps der er de bedste iPhone betting apps for dig. Dette er vores anbefalinger; appen der passer bedst til dig vil komme an på din foretrukne stil for betting – betapp.dk

Bedste IPhone betting apps #1 – Bet 365

På toppen af listen over bedste iPhone betting apps er bet365 app. Bet365 aoob har en omfattende liste af in-play markeder tilgængelige og du har også en mulighed for at se live streaming begivenheder, som football og hestevæddeløb. Hurtigvisningslinks på Bet365 app, gør navigationen rundt i app en leg og funktionen er en Guds gave for de spillere, som gerne ville vente til sidste øjeblik.

Hvordan man får Bet365 appen – Klik på ovenstående link for at oprette dig som burger, og gør krav på dit gratis bet på op til 1000KR. Søg på ”Bet465” på din iPhone på app store. Download appen gratis, login og begynd at spille.

Bedste iPhone betting apps #2 – Betfair

Betfair appen har sneget sig ind på en anden plads i ranglisten for bedste betting apps til iPhone. Appen i sig selv er ren og nem at navigere rundt i og satse igennem HVIS du er vant til Betfairs struktur. Hvis ikke du er det, kan det forekomme ret så forvirrende. Denne app fremstår som værende pålidelig og har fremragende valg på multiples – så nu har de udgivet en app specifikt sigtet mod multiples.
Betfair specialiserer sig i udveklsings odds, så de er måske ikke alles kop te og vi vil ikke anbefale appen til nogle, der er nye til at bette.

Hvordan man får Betfair iPhone betting app – Klik på ovenstående link for at oprette en bruger og gør krav på dine gratis bets i en værdi af 350KR. Søg på ”Betfair” i app store og download appen helt gratis.

Bedste iPhone betting apps #3 – Sportingbet

Sportingbet-appen skyder sig iblandt top 3 bedste iPhone betting apps I Danmark selvom de rent faktisk ikke har en app på App store. app i sig selv er mobil baseret og i vores mening er det den bedste mobil baseret betting app til rådighed. Hvis du ikke tror på os, så giv den et forsøg!

Hvordan man får Sportingbetappen – Klik på ovenstående link for at oprette en bruger fra din iPhone, du vil blive taget direkte til sportingbet appens hjemmeside hvor du kan gøre krav på dine gratis 750KR. bet

Be the first to comment on "bedste iPhone betting apps"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*