Anmeldelse af Bet365

Bet365 er en britisk bookmaker med stort udvalg af odds på alverdens sportsbegivenheder. Både én af de ældste, men også største bookmakere der findes. Bet365 har over 30 år på bagen og beskæftiger over 1000 ansatte. Specielt livebetting og det store udbud er nogle af Bet 365’s største styrker.

Hos Bet365 får du 100% op til 1000 kr. i velkomstbonus, og du kan selvfølgelig læse mere om dette tilbud senere i denne anmeldelse.

 

Bet365s betting bonus: 100% op til 1000 kr.

Som ny spiller hos Bet365 får du tilbudt en god 100% op til 1000 kr. bonus, når du indbetaler penge første gang.

Sådan får du bonussen:

  1. Opret konto hos Bet365 – kampagnekode.org
  2. Indbetal mindst 100 kr.
  3. Indtast bonuskoden som du modtager fra Bet365 via email
    – Gå til Min Konto under Tjenester -> Tilbud og Indtast tilbudskode

 

For at kunne spille for dit bonusbeløb, skal du først gennemspille dit indskud én gang på sportsvæddemål til minimum odds 1.50. Herefter er bonuspengene også i spil, og for at kunne hæve dem fra din Bet365 konto, skal du gennemspille dit indskud og bonus 3 gange.

Du har 90 dage til at spille bonussen igennem, hvorefter bonussaldoen vil blive nulstillet.

Generelle regler og vilkår er gældende for denne bonus, og vi anbefaler som altid, at du bruger 2 minutter på at nærlæse bonussens regler og vilkår før du indtaster bonuskoden og aktiverer den.

 

Bet365 Spiludbud

Udbuddet hos Bet365 er generelt rigtig godt. Alt lige fra de gængse sportsgrene som håndbold, fodbold og tennis, og til Dansk trav og Cricket. Så ligegyldigt hvilken sportsgren man ønsker at spille på, vil det være muligt her. Men på specialspillene udmærker de sig særdeles positivt.

På mange sportsgrene vil du kunne finde specialspil (1. scoring, halvleg/fuldtid, Asian, alm. handicap, over/under, spillerpræstationer, udsagnsspil, osv).

 

Odds/tilbagebetaling

Bet365 sætter generelt deres odds tidligt. Der bliver somme tider reguleret, men mange gange får oddsene lov at stå, som en indikation på at deres oddssættere ved hvad de har med at gøre og tror på sig selv. De gør det skam også godt, men specielt på britisk sport er de skarpe. Tilbagebetalingsprocenten hos Bet365 varierer fra ca. 89-97 %. Pt. Holder de et gennemsnit på 94,3 %.

 

Bet365 Livebetting

Hvad livebetting angår, er Bet365 med i den absolutte elite. De har et meget stort udbud, ikke bare indenfor fodbold, men også når det kommer til badminton, bordtennis, basketball, langrend, volleyball, hockey, ishockey, tennis og håndbold finder du et godt udvalg af liveodds.

Livesektionen er flot integreret i hjemmesiden, og virker både overskuelig, med et godt udbud og en god tilgængelighed. Mange af disse livevæddemål streames direkte og gratis på Bet365’s hjemmeside, med den indbyggede ”livestream-funktion”.

 

 

Be the first to comment on "Anmeldelse af Bet365"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*